A: Punkbuster Reports PB Server running Old Version

General Support & Discussion related to the Battlefield Series including Hardline, BF4, BF3 BF2142 Ranked & Unranked, BF2 Ranked & unranked, BF1942 & BF:Vietnam.
Post Reply
XeroRecoil
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Wed May 16, 2007 7:42 am

A: Punkbuster Reports PB Server running Old Version

Post by XeroRecoil » Mon May 28, 2007 2:40 pm

getting a *WARNING*: Punkbuster Reports PB Server running Old Version C1.199 Message when you join your new server here is a way to update PB

1. open bf2cc and login

2. Click the C:/ on top
Image

3. Type in big Box pb_sv_update wait a min and than type pb_sv_restart

now your punkbuster should be up to date and no more error :D

cobrasv
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Sun Nov 11, 2007 3:51 am

Post by cobrasv » Tue Feb 12, 2008 12:14 pm

I like the arrow you made lol
And yea thanks alot man

LT
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Tue Nov 11, 2008 8:53 pm

Post by LT » Tue Nov 11, 2008 9:09 pm

Doesnt work.

I tried it ingame before I was kicked and from BF2CC. It looks like the version is too old.

I ftp'd in and i don't see a normal pb folder. If it found it - the folder looks empty. Very strange directory setup. Leads me to wonder how you can get in and tweak your pb settings (streaming to pb or pbbans, SS settings etc.

I am used to a dedicated server setup. On a dedicated server I could fix this running pb setup.

Anyone run into similar issues?

darleth
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Sun Nov 30, 2008 3:51 pm

Post by darleth » Mon Dec 01, 2008 5:04 am

I try but I not see anything...nothing happened....

The server must be running?

I must install pb update module?

Is it say anything in the log whe update?

Could you explain again?

Thanks...

Wickedfun
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Fri Jan 02, 2009 9:35 pm

Post by Wickedfun » Sat Jan 03, 2009 3:25 am

I am having the same issue. I tried the method above with no luck. I even rebooted the server. What other options do we have? Can I manually update the server?

Thanks.

Tom

Crazzie
No Longer a Newb
Posts: 42
Joined: Sat Jul 19, 2008 10:10 am
Contact:

Post by Crazzie » Tue Jan 13, 2009 9:09 am

When you log in to main acct here at gameservers Tom on the server you will see a mods section with a tab called "UPDATE PB" click that. It should apply newest pb settings if not put in a support ticket for it sometimes it wont take easily. I have 7 servers 2 goin offline an 5 that just ordered an i have had to go to support for 1 of them, they fixed it pretty fast.

mofcjames
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Wed Feb 04, 2009 9:52 pm

Post by mofcjames » Wed Feb 04, 2009 9:57 pm

The version of PB that currently installs with the game typically will NOT update with the update mod. The version is too old to be updated that way. Luckily for me, i copied and pasted my pbconfig from one of my dedicated servers into this one and it allowed it to update.
Also, add the following to your config to keep it "alive" especially when streaming to pbbans or punksbusted.

;PB UCON Settings / Lists
pb_sv_usessionlimit 8
pb_sv_ucontimeout 300
pb_sv_uconmaxsendrate 16
pb_sv_uconempty
pb_sv_uconignoreempty

sqirl69
GameServers.com Forum Newb
Posts: 7
Joined: Sat Feb 21, 2009 8:56 pm

Post by sqirl69 » Sun Feb 22, 2009 2:06 pm

where exactly did you copy those lines into to get yours to update?

Thanks

Post Reply