How to set BF4 round time limit?

General Support & Discussion related to the Battlefield Series including Hardline, BF4, BF3 BF2142 Ranked & Unranked, BF2 Ranked & unranked, BF1942 & BF:Vietnam.
Post Reply
Tunnleram
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Wed Dec 12, 2007 1:20 am

How to set BF4 round time limit?

Post by Tunnleram » Wed Oct 30, 2013 8:01 pm

I can not find this anywhere lol Seems simple enough.

Anyone know the command?

User avatar
[gs] Dr. Worm
GameServers Staff
Posts: 1470
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:12 pm
Location: New Jersey

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by [gs] Dr. Worm » Wed Oct 30, 2013 10:58 pm

Put in a support ticket and we can assist you with this.

Tunnleram
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Wed Dec 12, 2007 1:20 am

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by Tunnleram » Thu Oct 31, 2013 9:45 am

I found it.

If you do var.timelimit 0 (I believe) it will set it unlimited time.

User avatar
[gs] Dr. Worm
GameServers Staff
Posts: 1470
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:12 pm
Location: New Jersey

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by [gs] Dr. Worm » Thu Oct 31, 2013 10:31 pm

Glad you found it!

r3zn0r
No Longer a Newb
Posts: 12
Joined: Fri Oct 25, 2013 7:40 pm

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by r3zn0r » Sat Nov 02, 2013 5:08 am

is the value in seconds or minutes?... if I want 1 hour max do I do
var.timelimit 60

Tunnleram
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Wed Dec 12, 2007 1:20 am

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by Tunnleram » Sat Nov 02, 2013 12:08 pm

That part I don't know. I just know setting it to 0 will turn the time limit off.

I'm guessing it must be in minutes though.

User avatar
C4zz4m
GameServers.com Forum Newb
Posts: 6
Joined: Thu Oct 31, 2013 6:17 pm

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by C4zz4m » Sat Nov 02, 2013 10:52 pm

setting this to vars.timelimit 0 on the defuse mode just makes each round 0:00. is there anyway to set it unlimited on that mode?

User avatar
C4zz4m
GameServers.com Forum Newb
Posts: 6
Joined: Thu Oct 31, 2013 6:17 pm

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by C4zz4m » Sun Nov 03, 2013 3:35 am

Okay so the command is vars.roundTimeLimit 50 (5mins)

User avatar
[gs] Dr. Worm
GameServers Staff
Posts: 1470
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:12 pm
Location: New Jersey

Re: How to set BF4 round time limit?

Post by [gs] Dr. Worm » Mon Nov 04, 2013 10:52 pm

I haven't tinkered around with it too much yet, but if 0 doesn't do unlimited, the only other thing that may make it so, would possibly be "-1" , but you would have to give it a try.

Post Reply