Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 Guide

General Support & Discussion related to the Battlefield Series including Hardline, BF4, BF3 BF2142 Ranked & Unranked, BF2 Ranked & unranked, BF1942 & BF:Vietnam.
MasterShrive
No Longer a Newb
Posts: 28
Joined: Thu Nov 11, 2010 5:11 am

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by MasterShrive » Tue Dec 27, 2011 9:44 pm

Ah, too easy. Thanks. We have got Procon running, but I was hoping there was something more official for scrims etc.

Boooooyaaaa
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Tue Jan 10, 2012 10:11 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Boooooyaaaa » Tue Jan 10, 2012 10:17 pm

Hi im new to server hosting and i just got my first 64 player server set up today. Anyways how do i keep my server runing 24/7? does logging out of procon frostbite, my.gameservers.com or turning off my computer will temporary shut down my server? Thank you.
Also one more question, how do i change the respawn time of vehicles and players + the tickets of my game server.. (:

D3V1N
I answer every post
Posts: 643
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:28 pm
Location: Louisville, Kentucky
Contact:

Re: Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official B

Post by D3V1N » Wed Jan 11, 2012 11:02 am

Boooooyaaaa wrote:Hi im new to server hosting and i just got my first 64 player server set up today. Anyways how do i keep my server runing 24/7? does logging out of procon frostbite, my.gameservers.com or turning off my computer will temporary shut down my server? Thank you.
Also one more question, how do i change the respawn time of vehicles and players + the tickets of my game server.. (:
Your server will always be up whether your computer is on or off. That is the service you are paying for.

Sent from my PC36100 using Tapatalk
Proudly Supporting GameServers ''Frag not lag''
Click my banner below to get your game server today!
Image

Boooooyaaaa
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Tue Jan 10, 2012 10:11 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Boooooyaaaa » Wed Jan 11, 2012 6:38 pm

last question, i just created an admin account and password for one of my friends and gave him some priviliages, how can he log in his admin account?

hwyhuff
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Wed Jan 11, 2012 7:26 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by hwyhuff » Wed Jan 11, 2012 7:28 pm

Boooooyaaaa wrote:Hi im new to server hosting and i just got my first 64 player server set up today. Anyways how do i keep my server runing 24/7? does logging out of procon frostbite, my.gameservers.com or turning off my computer will temporary shut down my server? Thank you.
Also one more question, how do i change the respawn time of vehicles and players + the tickets of my game server.. (:
vars.gameModeCounter 750
vars.roundStartPlayerCount 1

Eddy_J1
No Longer a Newb
Posts: 99
Joined: Fri Oct 21, 2011 10:57 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Eddy_J1 » Fri Jan 13, 2012 4:55 am

Boooooyaaaa wrote:last question, i just created an admin account and password for one of my friends and gave him some priviliages, how can he log in his admin account?
Same way as you would login except using the details you created for him :)
Did I help you? Please order your server using the link below
Image
Image
Image

ganjaparadise
No Longer a Newb
Posts: 23
Joined: Sat Jan 14, 2012 7:49 am
Location: France

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by ganjaparadise » Sat Jan 14, 2012 8:24 am

Boooooyaaaa wrote:last question, i just created an admin account and password for one of my friends and gave him some priviliages, how can he log in his admin account?
You can just create an account to admin ingame and no privilege on ProCon.
Image
Image

Dmitriy
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Wed Feb 08, 2012 12:16 am

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Dmitriy » Wed Feb 08, 2012 12:27 am

Hello! I'm here having this problem. I cant turn on or as flogged on their server, and he told me it is sometimes very necessary. Help please, what is my problem?!

Dmitriy
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Wed Feb 08, 2012 12:16 am

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Dmitriy » Wed Feb 08, 2012 2:05 am

The problem is After entering the password on the server all save . Restarting server, but the server still the public, and not transferred to the private mode indoor password. Tell me how to do correctly. Thank you

barabulyko
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Wed Jun 27, 2012 12:45 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by barabulyko » Wed Jun 27, 2012 1:01 pm

Well, Russian translation not done. I can translate everything from English to Russian, contact me anywhere(better throw skype: armslave2)
Healing the curse. One bullet - One saved life.

User avatar
GrossKopf
I answer every post
Posts: 699
Joined: Wed Jun 24, 2009 6:23 pm
Location: 4.9 miles from GameServers.com HQ
Contact:

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by GrossKopf » Mon Sep 10, 2012 5:07 pm

The first post should be updated with all the maps and modes including the close quarters and armored kill xpacks.
GrossKopf's Gaming Community: NoSmacktards.net
Recruiting for Medal of Honor: Warfighter! Visit us today!

Baladaboy
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Sat Sep 29, 2012 7:20 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Baladaboy » Sat Sep 29, 2012 9:46 pm

about this command:

gameAdmin.add <player> <restrLevel>

I rented server now and i dont know somethings! what is restrlevel? how it work?

i make my nickname as admin and after i apply commands by console in-game?

User avatar
markdh1
No Longer a Newb
Posts: 10
Joined: Fri Jan 07, 2011 11:54 pm
Location: U.S. Georgia
Contact:

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by markdh1 » Mon Oct 01, 2012 4:39 pm

Baladaboy wrote:about this command:

gameAdmin.add <player> <restrLevel>

I rented server now and i dont know somethings! what is restrlevel? how it work?

i make my nickname as admin and after i apply commands by console in-game?
Baladaboy, I highly recommend you rent a Procon Server via GameServers and use Procon to admin the server.
Image

Baladaboy
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Sat Sep 29, 2012 7:20 pm

Re: Battlfield 3 Admin - (R11)Gameservers.com Official BF3 G

Post by Baladaboy » Tue Oct 02, 2012 4:22 am

markdh1 wrote:
Baladaboy wrote:about this command:

gameAdmin.add <player> <restrLevel>

I rented server now and i dont know somethings! what is restrlevel? how it work?

i make my nickname as admin and after i apply commands by console in-game?
Baladaboy, I highly recommend you rent a Procon Server via GameServers and use Procon to admin the server.
Yes, I made it!! I have Procon for be more easy

fokozuynen
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Tue Jan 29, 2013 7:22 am

Anyone know how to have the other Maps on BF3 Server?

Post by fokozuynen » Tue Jan 29, 2013 7:26 am

I have rent a server even if is stay always empty i want when i play with my friends to be avalabile even the other maps.......in list of maps there are only the first 13 maps......i have ask the server provider and said that they dont have knowledge of other settings........i think i have need to rent a server with all dlc expansion pack:((

Post Reply