New server crashes on load

Community Support & Discussion on Space Engineers
Post Reply
canonails
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Fri Aug 26, 2016 9:39 pm

New server crashes on load

Post by canonails » Fri Aug 26, 2016 9:49 pm

Current server config:

Code: Select all

<?xml version="1.0"?>
<MyConfigDedicated xmlns:xsi="HadToChangeThisBecauseForumDoesntLikeThatImNew" xmlns:xsd="HadToChangeThisToo">
  <SessionSettings>
    <GameMode>Survival</GameMode>
    <InventorySizeMultiplier>1</InventorySizeMultiplier>
    <AssemblerSpeedMultiplier>1</AssemblerSpeedMultiplier>
    <AssemblerEfficiencyMultiplier>1</AssemblerEfficiencyMultiplier>
    <RefinerySpeedMultiplier>1</RefinerySpeedMultiplier>
    <OnlineMode>PUBLIC</OnlineMode>
    <MaxPlayers>8</MaxPlayers>
    <MaxFloatingObjects>256</MaxFloatingObjects>
    <EnvironmentHostility>SAFE</EnvironmentHostility>
    <AutoHealing>true</AutoHealing>
    <EnableCopyPaste>false</EnableCopyPaste>
    <WeaponsEnabled>true</WeaponsEnabled>
    <ShowPlayerNamesOnHud>true</ShowPlayerNamesOnHud>
    <ThrusterDamage>true</ThrusterDamage>
    <CargoShipsEnabled>true</CargoShipsEnabled>
    <EnableSpectator>false</EnableSpectator>
    <RemoveTrash>false</RemoveTrash>
    <WorldSizeKm>0</WorldSizeKm>
    <RespawnShipDelete>true</RespawnShipDelete>
    <ResetOwnership>false</ResetOwnership>
    <WelderSpeedMultiplier>1</WelderSpeedMultiplier>
    <GrinderSpeedMultiplier>1</GrinderSpeedMultiplier>
    <RealisticSound>false</RealisticSound>
    <ClientCanSave>false</ClientCanSave>
    <HackSpeedMultiplier>0.33</HackSpeedMultiplier>
    <PermanentDeath>true</PermanentDeath>
    <AutoSaveInMinutes>5</AutoSaveInMinutes>
	<AutoSave>true</AutoSave>
    <SpawnShipTimeMultiplier>1</SpawnShipTimeMultiplier>
    <DestructibleBlocks>true</DestructibleBlocks>
    <EnableIngameScripts>true</EnableIngameScripts>
    <ViewDistance>20000</ViewDistance>
    <EnableToolShake>true</EnableToolShake>
    <VoxelGeneratorVersion>1</VoxelGeneratorVersion>
    <EnableOxygen>true</EnableOxygen>
  </SessionSettings>
  <Scenario>
    <TypeId>MyObjectBuilder_ScenarioDefinition</TypeId>
    <SubtypeId>EasyStart1</SubtypeId>
  </Scenario>
  <LoadWorld>FIS001</LoadWorld>
  <IP>108.xxx.xxx.xxx</IP>
  <SteamPort>27016</SteamPort>
  <ServerPort>27015</ServerPort>
  <AsteroidAmount>0</AsteroidAmount>
  <Administrators />
  <Banned />
  <Mods />
  <GroupID>0</GroupID>
  <ServerName>Flamingos</ServerName>
  <WorldName>FIS001</WorldName>
  <PauseGameWhenEmpty>false</PauseGameWhenEmpty>
  <IgnoreLastSession>false</IgnoreLastSession>
</MyConfigDedicated>
gs_crash.log:

Code: Select all

[08/27/16 02:37:01] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:09] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:17] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:25] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:33] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:41] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has crashed, restarting
[08/27/16 02:37:41] [108_xxx_xxx_xxx_27015_spaceengi] Server has exceeded restart count, stopping service
xxx'd out the IP info.

Anyone got any tips? This is a freshly installed server.

User avatar
[gs] GGemini
GameServers Staff
Posts: 81
Joined: Tue Jan 12, 2016 12:43 pm

Re: New server crashes on load

Post by [gs] GGemini » Tue Aug 30, 2016 2:24 pm

Hello,

It appears that your server may be in fact crashing on startup. Have you made any recent changes or additions to your server's configuration?

Post Reply