A17 - Anyone up and running?

Community support and discussion on 7 Days to Die Servers
Post Reply
jux589
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Tue Nov 20, 2018 9:13 am

A17 - Anyone up and running?

Post by jux589 » Tue Nov 20, 2018 9:21 am

If so, did you have to do anything special to get it working?

I've got A17 installed on my server as far as I can tell but am unable to connect to the server as a player.

Monkworks
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Tue Nov 20, 2018 9:35 pm

Re: A17 - Anyone up and running?

Post by Monkworks » Tue Nov 20, 2018 9:42 pm

same.

downloading 0% never downloads

<property name="GameWorld" value="RGW"/> <!-- Navezgane, Random Gen -->
I think the config file is not right. Copied the file form my local config file, but gives and error "no server start"

Navezgane works not RGW

dannygb
No Longer a Newb
Posts: 21
Joined: Thu Feb 02, 2017 9:05 pm

Re: A17 - Anyone up and running?

Post by dannygb » Sun Dec 02, 2018 8:13 pm

mine dont have random gen still in there check make shur ya have wright config file.mine looks like this yours loks like this property name="GameWorld" value="RGW"/> <!-- Navezgane, Random Gen -->
this is what mine looks like .<property name="GameWorld" value="RWG"/> <!-- Navezgane, RWG -->

[gs] Seanb
GameServers Staff
Posts: 2
Joined: Wed Sep 26, 2018 4:52 pm

Re: A17 - Anyone up and running?

Post by [gs] Seanb » Mon Dec 03, 2018 11:37 pm

Hello,

Please submit a support ticket by logging into the client area https://my.gameservers.com/home/ and our support team will be able to assist you with this issue.

Post Reply