Could not get system file for session

Ask fellow forum members questions related to Ventrilo servers!
Post Reply
battlemaster1
No Longer a Newb
Posts: 12
Joined: Sat Dec 17, 2005 8:12 pm

Could not get system file for session

Post by battlemaster1 » Tue Oct 24, 2006 5:13 am

This is exactly what I see when I type in my url www.shivadowclan.clanservers.com
webSPELL version: 4.01.01
PHP version: 4.4.3
MySQL version: 4.0.27-standard

Could not get system file for session

Can someone please help me out on this...I have no idea what that means.

RapT0r
Frag. Not post.
Posts: 2501
Joined: Wed Sep 21, 2005 1:10 pm
Location: I Only Post When Im Drunk!!!
Contact:

Post by RapT0r » Tue Oct 24, 2006 9:52 am

Not sure, possibly a file missing or sumthing :?:
Try Webspells mIRC channel on Quakenet (#webspell) or their forums, they are very Germanic and helpful :)
[url=http://aggravatedassault.co.uk][img]http://img165.imageshack.us/img165/1818/forumcv4.jpg[/img][/url]
[url=http://www.game-monitor.com/cstrike2_GameServer/217.163.30.113:27015/1_DEATHMATCH-NINJAS-UK_100-TIC__No_AWPAuto_-_FastDL_-_100.html][img]http://module.game-monitor.com/217.163.30.113:27015/image/default/cstrike2-01.png[/img][/url]

Sonofsam
Click my affiliate link
Posts: 544
Joined: Tue Dec 14, 2004 11:45 pm
Location: Coralville, Iowa
Contact:

Post by Sonofsam » Wed Oct 25, 2006 2:01 am

Have you:

Created the database?
CHMOD all the files to proper permissions?
Ran install?
Deleted install folder after finished running install?
Changed _mysql.php back to 644?
www.ggkthnx.com
[url=http://www.ggkthnx.com][img]http://www.ggkthnx.com/sigs/skull.png[/img][/url]

battlemaster1
No Longer a Newb
Posts: 12
Joined: Sat Dec 17, 2005 8:12 pm

Post by battlemaster1 » Wed Oct 25, 2006 2:57 am

Created the database? yes
CHMOD all the files to proper permissions? yes
Ran install? finished the install completely with a comfirmation that it was completed.
Deleted install folder after finished running install? deleted install folder after I ran install
Changed _mysql.php back to 644? changed CHMOD back to 644.

I have done all of those things and I am stumped about the problem.

battlemaster1
No Longer a Newb
Posts: 12
Joined: Sat Dec 17, 2005 8:12 pm

Post by battlemaster1 » Wed Oct 25, 2006 6:51 pm

Ok I got it sorted out....thax to webspell. Here is my new site and I am still modifying it. www.shivadowclan.clanservers.com

RapT0r
Frag. Not post.
Posts: 2501
Joined: Wed Sep 21, 2005 1:10 pm
Location: I Only Post When Im Drunk!!!
Contact:

Post by RapT0r » Thu Oct 26, 2006 7:48 pm

lookin gud so far :D
[url=http://aggravatedassault.co.uk][img]http://img165.imageshack.us/img165/1818/forumcv4.jpg[/img][/url]
[url=http://www.game-monitor.com/cstrike2_GameServer/217.163.30.113:27015/1_DEATHMATCH-NINJAS-UK_100-TIC__No_AWPAuto_-_FastDL_-_100.html][img]http://module.game-monitor.com/217.163.30.113:27015/image/default/cstrike2-01.png[/img][/url]

Maddog
Frag. Not post.
Posts: 3407
Joined: Thu Dec 08, 2005 3:42 pm
Location: Ottawa
Contact:

Post by Maddog » Thu Oct 26, 2006 9:15 pm

Looks awesome, congrats, the forums are too small though.
Please click my affiliate link before you order your server.
http://www.gameservers.com/?ref=1612953

Post Reply