Left 4 Dead Server.cfg

General Support & Discussion related to the Left 4 Dead series, including L4D2.
dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Sun Nov 16, 2008 5:46 pm

i had the same issue here i merely put in a support ticket to change the start map to the apartments, done deal and fixed.

request they change the command line to point to l4d_dem_hospital01_apartment as the start map.

as far as the updating im with ya onn that mine is stuck at v1.0.0.0 (Linux, Dedicated, Protocol 36)

i requested an update and restarted and still v1.0.0.0 (Linux, Dedicated, Protocol 36) , was told there are no updates by support yet i too see other linux servers running v1.0.0.3 (Linux, Dedicated, Protocol 36)
Last edited by dirtyjob on Sun Nov 16, 2008 5:51 pm, edited 1 time in total.
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 5:50 pm

Have you had problems with it auto-updating? I would hate to have to put ina support ticket every time a patch came out.
At least, it would seem to be quite a hassle at least for the first few weeks of release.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Sun Nov 16, 2008 5:51 pm

yes, updated above post
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Sun Nov 16, 2008 5:58 pm

restart your l4d server mine just updated to the latest, maybe all this issue in chicago was caused by all their l4d servers mass updating????????? who knows :roll: funny how support claimed there were no updates when it was easy to see through hlsw their were.
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 6:05 pm

Yeah. Looks like something must have just been pushed out on GS Side.
I set the rotation on the server to restart, and I picked this up off the console log

15:03:12 L 11/16/2008 - 23:03:07: Your server needs to be restarted in order to receive the latest update.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Sun Nov 16, 2008 6:09 pm

ya not to badmouth anyone but when ya know your right and told its not the case and then they jump 2 updates....makes me chuckle



you may still want to request they alter the command line to point to the apt map though.
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 6:17 pm

I opened a ticket earlier per your suggestion to get the map changed and they resolved it in 14 minutes. Good turn around time.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 7:46 pm

Well, I spoke to soon. I've restarted a number of times, and it has still not updated.
This also appears to cause it to get bypassed by lobby games now.

People still get in if they look for a game in progress, but I haven't seen an actual group go in to it since the patch came out. Not cool =.= .
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Sun Nov 16, 2008 8:00 pm

are you on version 1.0.0.3 now? mines been full since that versio
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 8:22 pm

Nope. Mine's still on 1.0.0.2 for some reason. Multiple reboots and a ticket in for it for awhile now.

Ticket's been updated now.
"This ticket has been assigned to one of our game support admins. They will take care of your request and give you an update when there is a resolution."

I don't have a problem with it for now, but I hate to see this happening during retail. Hopefully they'll have the whole auto-update problems resolved before then.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

SpankN
No Longer a Newb
Posts: 67
Joined: Wed Nov 05, 2008 8:51 pm

Post by SpankN » Sun Nov 16, 2008 9:03 pm

How can you tell which version is being run?
[url=http://profile.xfire.com/anoland][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/anoland.png[/img][/url]

The_Unseen
No Longer a Newb
Posts: 14
Joined: Sun Nov 16, 2008 5:33 pm
Location: San Diego, California

Post by The_Unseen » Sun Nov 16, 2008 9:15 pm

I use a program called HLSW, which can be found here: http://hlsw.net/ .

When you add your servers, it shows you what version the server is running.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.156.14.105:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]
[url=http://www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/64.94.100.66:27015/b_350x20_C000000-6D0403-EDD007-000000.png[/img][/url]

SpankN
No Longer a Newb
Posts: 67
Joined: Wed Nov 05, 2008 8:51 pm

Post by SpankN » Sun Nov 16, 2008 11:08 pm

I've used that, but never noticed that. I'll go check that now, thanks.

**
Found it, thanks :)
[url=http://profile.xfire.com/anoland][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/anoland.png[/img][/url]

dirtyjob
I answer every post
Posts: 732
Joined: Sat May 13, 2006 10:40 am
Location: Boston, Ma
Contact:

Post by dirtyjob » Mon Nov 17, 2008 12:38 am

in rcon simply type version
Image
24/7 Internet Radio @ http://www.FairPlayRadio.org

Jagmas
GameServers.com Forum Newb
Posts: 5
Joined: Thu Nov 06, 2008 9:17 pm

Post by Jagmas » Mon Nov 17, 2008 2:57 pm

I just checked. Mines still at 1.00 which stands to reason why all the testing i've been doing to connect to the server using different new settings they keep adding fails. :(

Will the retail release add better tools to ensure I can update my server when updates are released? ie will I have access to hldspdatetool like I have had in the past with other game servers???

Post Reply