[Crysis 2] How To Activate Rcon

General Support & Discussion related to the Crysis series.
napulegnos
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Tue Apr 05, 2011 7:38 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by napulegnos » Wed Apr 06, 2011 9:37 am

tnx you :D

JohnKirby
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Sat Apr 02, 2011 7:47 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by JohnKirby » Wed Apr 06, 2011 11:37 am

So all I need to do is add these two lines to my server config file?
Just like that plan, or do I need to place a sv_ in front of those two command lines??
http_password <password>
http_startserver port:64089

JohnKirby
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Sat Apr 02, 2011 7:47 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by JohnKirby » Wed Apr 06, 2011 1:57 pm

oxygren wrote:Found where to download directly: http://www.mediafire.com/?9edi82i7t74o401


wow man thanks I got rcon working for my server.
Only one question to use rcon settings I have to alt-tab out when I am playing in my server to run the rcon server right?
I can't just hit the console key in the game server and kick/ban/change maps/ within the server if I am already playing in it like say I wanted to login into server as an admin and utilize admin rights within my server is this possible? or admin privileges can currently only be access's outs side of the game through rcon applcation??

Kanoobi
No Longer a Newb
Posts: 92
Joined: Thu Sep 02, 2010 9:42 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by Kanoobi » Wed Apr 06, 2011 8:40 pm

Thanks for all the info guys. I've submitted my command line change and have the software installed and ready.

John, someone told me this on Mycrysis.com:

You can also type rcon_connect addr:ADDRESS port:RCONPORT pass:RCONPASSWORD and admin that way. to use Rcon, the command is rcon_command <command>

silentbr
No Longer a Newb
Posts: 156
Joined: Tue Nov 16, 2010 2:29 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by silentbr » Sat Apr 09, 2011 1:19 pm

This Rconnect version 4.102 is not working properly in Crysis 2. Sometimes the program stop doing refresh, needs restart the program to see the users list. Also maps, gamemode, commands is not working.

Is there another version for Crysis 2 specific?

Kanoobi
No Longer a Newb
Posts: 92
Joined: Thu Sep 02, 2010 9:42 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by Kanoobi » Mon Apr 11, 2011 9:07 am

No not that I'm aware of. This was just a quick usage thing so we can at least ban\kick. I have heard of someone saying on a forum somewhere that they were going to make one but it will take time, and I heard on here somewhere that they want to integrate a rcon tool with our members area account. But at the moment there is just this one to use for basic administration.

silentbr
No Longer a Newb
Posts: 156
Joined: Tue Nov 16, 2010 2:29 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by silentbr » Mon Apr 11, 2011 4:59 pm

Kanoobi can you confirm if "Anti-Lag Protection" is working? (High Ping Kicker)

Kanoobi
No Longer a Newb
Posts: 92
Joined: Thu Sep 02, 2010 9:42 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by Kanoobi » Tue Apr 12, 2011 12:43 pm

I haven't noticed yet mate, I'll look out for it.

Kanoobi
No Longer a Newb
Posts: 92
Joined: Thu Sep 02, 2010 9:42 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by Kanoobi » Fri Apr 15, 2011 11:43 am

Hey guys there's a new rcon program out. It needs a lot of work but it will be updated over time so it's worth downloading.
You can get it HERE

JohnKirby
No Longer a Newb
Posts: 38
Joined: Sat Apr 02, 2011 7:47 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by JohnKirby » Fri Apr 15, 2011 11:51 pm

Kanoobi wrote:Hey guys there's a new rcon program out. It needs a lot of work but it will be updated over time so it's worth downloading.
You can get it HERE

nice, but i notice I have to re-enter the ip/ports ever time i re open the app. and i noticed only the send command and change map tabs work correctly, the others PLAYERS and Status are greyed out.

Kanoobi
No Longer a Newb
Posts: 92
Joined: Thu Sep 02, 2010 9:42 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by Kanoobi » Sat Apr 16, 2011 8:52 am

Yea that's right. I'm still using Rconnect at the moment but at least this other prog will get updated and should be in a better state soon.

GissMan
No Longer a Newb
Posts: 11
Joined: Mon Feb 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by GissMan » Sun Apr 17, 2011 2:22 pm

I still seem to have a problem trying to set this up.

In my Main Server Configuration section, I added: "+rcon_startserver port:9010 pass:xxxxx +http_password xxxxx +http_startserver port:64001"

With the MPRconnect application I added my server IP address, the port and the password. I click the save button and then the connect button. I continually get, "SERVER CONNECT ERROR: No connection could be made because the target machine actively refused it....."

I am a little confused on what I need to specify for the port number in my main server config for both the RCON and HTTP.

[gs] h4x
GameServers Staff
Posts: 467
Joined: Thu Sep 30, 2010 8:53 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by [gs] h4x » Sun Apr 17, 2011 2:48 pm

Gissman, submit a ticket and we will double check your settings. You shouldn't need to add this to the config now.

MojoNo1
GameServers.com Forum Newb
Posts: 7
Joined: Thu Mar 31, 2011 2:18 am

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by MojoNo1 » Mon Apr 18, 2011 4:49 pm

I try to post in this thread, but this website says...

Your post looks too spamy for a new user, please remove off-site URLs.

... and I do not have a single URL in my post ... wtf? How can I post my question then??

SIGH

:(

I'm getting tired of unfinished games and websites.

Mojo

vivianny
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Tue Sep 27, 2011 8:59 pm

Re: [Crysis 2] How To Activate Rcon

Post by vivianny » Tue Sep 27, 2011 9:12 pm

Finally found a solution, thx

Post Reply