Need help with our server

General Support & Discussion related to Soldier of Fortune 2.
Post Reply
sony
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2006 11:58 am

Need help with our server

Post by sony » Mon Sep 18, 2006 12:07 pm

hi im sony and im new to this forum..
first of all my english isnt that great :(
We have any problems with our fun clan server
some ****** crash our server all the times and
i dont know what i can do btw how to fix that crash problem
please help

our server:
its hosted by my.clanservers.com
ip/name: 8.6.74.143:20100 =Aimbot Warfare=
we pay for this server and its not funny when the server chrashes all the times

stwpepper
GameServers.com Forum Newb
Posts: 5
Joined: Sat Aug 19, 2006 3:27 pm

Post by stwpepper » Wed Sep 27, 2006 2:25 pm

probably all the hacks there!

DaNN
Click my affiliate link
Posts: 334
Joined: Thu Jul 06, 2006 1:33 pm
Location: Newcastle, England
Contact:

Post by DaNN » Tue Oct 03, 2006 4:08 pm

Try getting ahold of OSP or RoCmod, they have fixes for previous crash bugs that clients could execute.

- Dan
[url=http://www.game-monitor.com/GameServer/212.187.246.214:27015/][img]http://www.game-monitor.com/server-stat-image/25/DFDF1F/000000/FFFFFF/000000/212.187.246.214:27015.png[/img][/url]

sony
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2006 11:58 am

Post by sony » Mon Oct 09, 2006 8:57 am

stwpepper wrote:probably all the hacks there!
No your incorect bro.. lol
i think u have no clue what happen..
and the hacks are client side not on the server
btw please answer the question and dont write some crap kthx
cya

@ Dan - OSP ROCMOD or any other mods all the same **** still crashin

any ideas and thoughts are welcome thx

$()Ny

DaNN
Click my affiliate link
Posts: 334
Joined: Thu Jul 06, 2006 1:33 pm
Location: Newcastle, England
Contact:

Post by DaNN » Wed Oct 11, 2006 4:23 am

sony wrote:
stwpepper wrote:probably all the hacks there!
No your incorect bro.. lol
i think u have no clue what happen..
and the hacks are client side not on the server
btw please answer the question and dont write some crap kthx
cya

@ Dan - OSP ROCMOD or any other mods all the same **** still crashin

any ideas and thoughts are welcome thx

$()Ny
Can you email me the command that crashes the servers? I can't find anything about any new bugs around.

~Dan
[url=http://www.game-monitor.com/GameServer/212.187.246.214:27015/][img]http://www.game-monitor.com/server-stat-image/25/DFDF1F/000000/FFFFFF/000000/212.187.246.214:27015.png[/img][/url]

sony
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2006 11:58 am

Post by sony » Thu Oct 12, 2006 3:33 pm

i forgot to say the server crashed from outside maybe some hacker programm
everytime i restarted the server 10 sec later it got crashed and nobody was on the server

DaNN
Click my affiliate link
Posts: 334
Joined: Thu Jul 06, 2006 1:33 pm
Location: Newcastle, England
Contact:

Post by DaNN » Fri Oct 13, 2006 8:30 pm

sony wrote:i forgot to say the server crashed from outside maybe some hacker programm
everytime i restarted the server 10 sec later it got crashed and nobody was on the server
The majority of cheat coders wouldn't implement a function to crash servers, it's more than likely either..

Someone with your rcon password quitting your server
Someone abusing a known bug
Or, a bad setup crashing on certain events.

~Dan
[url=http://www.game-monitor.com/GameServer/212.187.246.214:27015/][img]http://www.game-monitor.com/server-stat-image/25/DFDF1F/000000/FFFFFF/000000/212.187.246.214:27015.png[/img][/url]

Moterjoha6
GameServers.com Forum Newb
Posts: 3
Joined: Wed Nov 15, 2006 10:42 pm

Post by Moterjoha6 » Wed Nov 15, 2006 10:47 pm


*<3*
No Longer a Newb
Posts: 129
Joined: Thu Aug 24, 2006 10:39 am
Location: Denmark

Post by *<3* » Mon Nov 20, 2006 12:12 pm

why is this user not banned yet.

Sterterjoted
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Mon Nov 27, 2006 5:34 pm

Post by Sterterjoted » Mon Nov 27, 2006 5:36 pm


*<3*
No Longer a Newb
Posts: 129
Joined: Thu Aug 24, 2006 10:39 am
Location: Denmark

Post by *<3* » Tue Nov 28, 2006 11:50 am

**** of!!

xillax
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Fri Dec 15, 2006 4:46 pm

Post by xillax » Fri Dec 15, 2006 4:51 pm

hey, i dont agree with the cheating in ur server
but i also disagree with crashers!

your server is being crashed by the sof2boom program
the sof2ded(linux) fix is here: http://www.shooter-szene.de/psb/ambl/sof2ded.rar (can say 'invalid password' when password during connection is correct, jst rs sof2 and its fine tho, small bug)

the sof2mp.exe(windows) is here: *soz, still need to find it*

unknownorigin
No Longer a Newb
Posts: 20
Joined: Wed Oct 24, 2007 4:13 am

Post by unknownorigin » Fri Oct 26, 2007 12:39 am

ok the other problem is gone now i have a new one ,i just tryed to get in,but ran into another problem ,i didn't see the previous words in red,it instead wen't to the SOF program and said in white letters " could not download "rocmod/ROCMOD-2.1 client pk3 becuase autodownloading is disabled on the server.
the server you are connectiing to is not a pure server,set autodownloading to no in your settings and you might be able to join the game anyway..

what do i do,becuase support isn't really helping me, and the forums aren't much help but maybe someone can help me out there,i would really apprecite it..

thank you veery much

peace love and blessings

UnknowNOrigiN

unknownorigin
No Longer a Newb
Posts: 20
Joined: Wed Oct 24, 2007 4:13 am

ROCMOD ADMIN PROBLEMS

Post by unknownorigin » Mon Oct 29, 2007 6:10 pm

ok,my server is up and running,but without bots as of now, now i need help on how to use rocmod admin powers while in the game without bringing up the console, while in the game i press esc then the menu comes up and then i go to the right where it says ROCMOD and i click on it,and then a menu pops up with all these administrative options like map change,classic CTF or CTF ,time change etc and all this i can change at a click of a button and i can use ROCMOD instead of bringing up the console, everything is much easier this way,but every time i tryed to use the rocmod administrative tools,it says in the top left corner that i am not a admin,meanwhile i am the only admin as of now...SOMEONE PLEASE HELP ME figure out how to use the ADMIN ROCMOD while in the GAME PLEASE???????????????????

Post Reply