Adding TS Block

Ask fellow forum members questions related to Ventrilo servers!
Post Reply
marinenco
GameServers.com Forum Newb
Posts: 8
Joined: Sun Apr 12, 2009 9:23 am

Adding TS Block

Post by marinenco » Thu Apr 16, 2009 11:02 pm

I have talked to a few people about how to add this block but Still nothing. My TeamSpeak Server is hosted threw my win32 Bit HomeServer and Idk if i can post my TS on my Website.

Here is The TS viewer
http://www.tsviewer.com/index.php?page= ... +of+Duty+2

Mywebsite is
http://www.2ndmc.clanservers.com

I have tryed using Php Code, Html code, and JavaScript Code, but none of them seem to work And few people gave me a link saying block Creator but it still doesnt work.

bobzilla
Click my affiliate link
Posts: 322
Joined: Sun Jul 10, 2005 9:59 am
Location: Top Secret
Contact:

Post by bobzilla » Mon Apr 20, 2009 7:06 pm

ifyou log in the admin of your php nuke site..you can add a block
then add this block to the site after you have pasted the ts code inside.

<a href="http://www.tsviewer.com/index.php?page= ... r&ID=87436" target="_blank"><img src="http://www.tsviewer.com/promotion/dynam ... /87436.png" alt="2nd.Marine Corps Regiment TeamSpeak Viewer" title="2nd.Marine Corps Regiment TeamSpeak Viewer" border="0" /></a>


this is basic php-nuke 101, not rocket science!
bobzilla
---------

archeyreece
Offical GameServers Mascot
Posts: 974
Joined: Wed Feb 20, 2008 10:58 pm

Post by archeyreece » Mon Apr 20, 2009 7:32 pm

bobzilla wrote:ifyou log in the admin of your php nuke site..you can add a block
then add this block to the site after you have pasted the ts code inside.

<a href="http://www.tsviewer.com/index.php?page= ... r&ID=87436" target="_blank"><img src="http://www.tsviewer.com/promotion/dynam ... /87436.png" alt="2nd.Marine Corps Regiment TeamSpeak Viewer" title="2nd.Marine Corps Regiment TeamSpeak Viewer" border="0" /></a>


this is basic php-nuke 101, not rocket science!
he said html and the other codes tsviewr give him don't work.
If I helped you please buy your voice or gameserver from my affiliate banner [img=http://images.gameservers.com/image_1.gif][/img]

bobzilla
Click my affiliate link
Posts: 322
Joined: Sun Jul 10, 2005 9:59 am
Location: Top Secret
Contact:

Post by bobzilla » Mon Apr 20, 2009 7:37 pm

bobzilla
---------

keithmartin
I answer every post
Posts: 707
Joined: Thu Mar 29, 2007 6:25 pm
Contact:

Post by keithmartin » Mon Apr 20, 2009 8:50 pm

I have a video tutorial on my site on how to install blocks. This will help you out i believe. You will have to add an actual block.php file, the tutorial will show you.
www.websiteinstalls.com
[url=http://www.websiteinstalls.com][img]http://www.websiteinstalls.com/images/linkus.png[/img][/url]

achaahaa
GameServers.com Forum Newb
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2015 1:00 am

Re: Adding TS Block

Post by achaahaa » Tue Mar 24, 2015 1:29 am

ifyou log in the admin of your php nuke site..you can add a block
then add this block to the site after you have pasted the ts code inside.
watson

User avatar
hermanray
No Longer a Newb
Posts: 88
Joined: Thu Mar 26, 2015 11:57 am

Re: Adding TS Block

Post by hermanray » Mon Apr 20, 2015 11:26 am

I tried that but it doesn't seem to work for unknown reasons.

Post Reply