Quake III OSP server command line

General Support & Discussion related to iD Software Engine based games including Quake Wars, Enemy Territory, Quake 4, and Quake 3.
Post Reply
NamenlosE
GameServers.com Forum Newb
Posts: 1
Joined: Sun Jan 17, 2016 6:22 am
Location: Germany
Contact:

Quake III OSP server command line

Post by NamenlosE » Sun Jan 17, 2016 6:32 am

I try it since some hours but i dont get it :/ What should i to type in the server command line if i want to start
the mod OSP ?


I've got it! :wink:

[gs] kad
GameServers Staff
Posts: 1086
Joined: Mon Sep 05, 2005 9:52 pm
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Quake III OSP server command line

Post by [gs] kad » Tue Jan 26, 2016 7:33 pm

If you're having issues with a Mod install I recommend opening a support ticket with a link to the Mod you want installed.
David Palmer
https://gameservers.com/

follow us on twitter - http://twitter.com/gameservers_com

Post Reply