It is currently Fri Aug 01, 2014 5:29 pm
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Fri Sep 23, 2005 1:19 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 20, 2005 4:18 pm
Posts: 48
Location: Texas
I can't seem to get my screenshots to work on my server, neither automatically nor by request. Hopefully someone can clue me in just in case this is my fault.

pbsv.cfg includes this line :
Code:
pb_sv_load pbss_settings.cfg


pbss_settings.cfg is :
Code:
; Settings for PB- ScreenShots
pb_sv_autoss 1
pb_sv_autossfrom 300 to 600
pb_sv_autossto 600 to 1200
pb_sv_ssFloor 1
pb_sv_ssCeiling 2000
pb_sv_ssWidth 1024
pb_sv_ssHeight 512
pb_sv_ssXpct 60
pb_sv_ssYpct 50
pb_sv_ssSrate 1
pb_sv_ssDelay 2


Does this look right? Even when I use the admin commands to request a screenshot, the svss directory is empty. any clues guys?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 23, 2005 3:04 pm
Offline
What's Frag Mean?

Joined: Thu Aug 18, 2005 5:15 pm
Posts: 261
Location: Phoenix, AZ
Code:
; Settings for PB- ScreenShots
pb_sv_autoss 1
pb_sv_autossfrom 300
pb_sv_autossto 1200
pb_sv_ssFloor 1
pb_sv_ssCeiling 2000
pb_sv_ssWidth 1024
pb_sv_ssHeight 512
pb_sv_ssXpct 60
pb_sv_ssYpct 50
pb_sv_ssSrate 1
pb_sv_ssDelay 2


I think that's what you are looking for. If changing it to that doesn't work after restarting the server, then submit a ticket in my.clanservers.com .

_________________
Open Source MercsGuard Project
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 23, 2005 3:22 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 20, 2005 4:18 pm
Posts: 48
Location: Texas
well DUH.

jeez

sorry for the wasted space LOL


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 1:36 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 20, 2005 4:18 pm
Posts: 48
Location: Texas
well that didn't work, still not taking SS. ticket filed.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 9:47 am
Offline
What's Frag Mean?

Joined: Sun Aug 14, 2005 5:29 pm
Posts: 248
Location: JAX, FL
Here's a quick test... copy your SS lines you have posted and place them in your pbsv.cfg file... Either on the top or bottom. Restart your server... Does it work now?

The only things not in my pbsv.cfg file are the public banlists, private banlists and note for other admins to read on changes made...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 3:30 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 20, 2005 4:18 pm
Posts: 48
Location: Texas
Editted my pbsv.cfg file to combine a bunch of the other cfg files into it. here is the relevant section :
Code:
;==Settings for PB- ScreenShots
pb_sv_autoss 1
pb_sv_autossfrom 300
pb_sv_autossto 1200
pb_sv_ssFloor 1
pb_sv_ssCeiling 2000
pb_sv_ssWidth 1024
pb_sv_ssHeight 512
pb_sv_ssXpct 60
pb_sv_ssYpct 50
pb_sv_ssSrate 1
pb_sv_ssDelay 2


pbss directory is completely empty, and the logs show that SS are being requested, but nothing is being created. no clue what's going on.

And of course, the webtool doesn't work.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 5:46 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Wed Sep 14, 2005 8:17 pm
Posts: 13
Location: SouthEast
I had a similar issue and had to have my server rebuilt. Don't ask me why, but sometimes it works. When I was having my issue, I also could not use PB Power. Once the server was rebuilt, PB worked fine. You may want to request a reload, or reload it yourself from the members area.

_________________
http://ads.clanservers.com/banner.php?b=8&ref=1585732


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 8:22 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Sep 23, 2005 4:37 pm
Posts: 11
hi

i have the same probleme ==> screen shoot dont work on my server !

// Update PunkBuster\\
pb_sv_update
// Load Ban Files \\
pb_sv_banload bans.dat
//Auto Kicking\\
pb_sv_CQC 1
pb_sv_KickLen 10
// Enable PunkBuster Server WebTool \\
pb_sv_httpaddr "63.208.142.134"
pb_sv_httpkey "*************"
pb_sv_httpport 8090
pb_sv_httprefresh 30
pb_sv_load cvar.cfg
// Screen shot settings \\
pb_sv_autoss 1
pb_sv_autossfrom 120
pb_sv_autossto 600
pb_sv_ssfloor 1
pb_sv_ssceiling 800
pb_sv_ssdelay 4
pb_sv_ssheight 600
pb_sv_sswidth 800
pb_sv_ssSrate 1
pb_sv_sspath ""
pb_sv_ssxpct 50
pb_sv_ssypct 50
pb_sv_getss

and the private banlist too ! can u help me ??

sorry for my bad english

TY


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 12:22 am
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 20, 2005 4:18 pm
Posts: 48
Location: Texas
Hope this helps :
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
i had this problem over the weekend i opened a ticket and was told this am to delete all of the contents of pb/svss using my ftp connection. before i got this response from cs tech support i had done the following sucessfully curing the problem.

actually the solution was:

1) the pb/svss is locked to upload because of streaming requirments for screen shot security

2) I deleted all of the files in pb/svss

3) went into game as admin

4) entered admin pb_sv_ssnext 0 which reset ss process including the pbsvss.htm file

5 no restart was needed

might be good to make this a sticky as i have seen this issue in the forums but no solutions given were working.

regards

[usse]CAPT.DrLife ernie


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 6:20 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat Sep 24, 2005 6:08 pm
Posts: 155
Isnt working for me....im having the same problem


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 8:06 pm
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Sep 23, 2005 4:37 pm
Posts: 11
:cry: that solution dont work

pb_sv_load pbss_settings.cfg
// Update PunkBuster\\
pb_sv_update
// Load Ban Files \\
pb_sv_banload bans.dat
//Auto Kicking\\
pb_sv_CQC 1
pb_sv_KickLen 10
// Enable PunkBuster Server WebTool \\
pb_sv_httpaddr "63.208.142.134"
pb_sv_httpkey "*************"
pb_sv_httpport 8090
pb_sv_httprefresh 30
pb_sv_load cvar.cfg
// Screen shot settings \\
pb_sv_autoss 1
pb_sv_autossfrom 120
pb_sv_autossto 600
pb_sv_ssfloor 1
pb_sv_ssceiling 800
pb_sv_ssdelay 4
pb_sv_ssheight 240
pb_sv_sswidth 320
pb_sv_ssSrate 1
pb_sv_sspath ""
pb_sv_ssxpct 50
pb_sv_ssypct 50
pb_sv_getss

i have in svlogs many request but no screen inside svss

[09.30.2005 22:13:44] Auto Screenshot 000195 Requested from 16 =]ASH[=AUSSIE
[09.30.2005 22:13:52] [From #15 e206(-) =]ASH[=_doubleJ-] [0 user cvars found]
[09.30.2005 22:13:54] [From #12 fc5c(-) skeeter_ross] My dx C:\WINDOWS\system32\d3d8.dll size=1179648 md5=42803EC60803C1A0754671E9183458F1
[09.30.2005 22:13:56] Player GUID Computed ead62c5810166d76d06c92d83256a12d(-) (slot #14) 59.113.64.253:3024 catandbird
[09.30.2005 22:14:02] Auto Screenshot 000196 Requested from 3 -TAC^_AvengedHeart-
[09.30.2005 22:14:05] [From #1 3026(-) marknymdpa] [0 user cvars found]
[09.30.2005 22:14:05] pb_sv_SsNext = 0 (0 to 999999)
[09.30.2005 22:14:14] Auto Screenshot 000001 Requested from 8 tigerteo
[09.30.2005 22:14:17] Auto Screenshot 000002 Requested from 10 (]-TN.RCT-[).Jaguar
[09.30.2005 22:14:18] Auto Screenshot 000003 Requested from 12 skeeter_ross
[09.30.2005 22:14:23] Auto Screenshot 000004 Requested from 13 3-75th_BXO_Maj=Allen
[09.30.2005 22:14:24] [From #1 3026(-) marknymdpa] [0 changed cvars found]
[09.30.2005 22:14:27] Screenshot c:\games\63_208_142_134\97242\aah\System\pb\svss\pb000191.png TIMED OUT after 171 seconds (slot=15)

And after reboot server

[09.30.2005 23:19:14] 1 Power Player loaded from c:\games\63_208_142_134\97242\aah\System\pb\pbpower.dat
[09.30.2005 23:19:14] 1 PB Rcon Filter loaded from c:\games\63_208_142_134\97242\aah\System\pb\pbrcon.dat
[09.30.2005 23:19:14] 29 Map lines loaded from c:\games\63_208_142_134\97242\aah\System\pb\pbsvmaps.cfg
[09.30.2005 23:19:14] File Not Found: pbss_settings.cfg
[09.30.2005 23:19:14] File Not Found: pbss_settings.cfg
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_AutoSs = 1 (0=No, 1=Yes)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_AutoSsFrom = 300 (30 to 300)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_AutoSsTo = 600 (300 to 1500)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsFloor = 1 (1 to 999999)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsCeiling = 800 (1 to 999999)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsDelay = 10 (0 to 60)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsHeight = 600 (10 to 4096)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsWidth = 800 (10 to 4096)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsSrate = 1 (0 to 4)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsPath =
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsXpct = 50 (-1 to 100)
[09.30.2005 23:19:14] pb_sv_SsYpct = 50 (-1 to 100)
[09.30.2005 23:19:14] 0 Screenshots Requested
[09.30.2005 23:19:14] Master Query Sent to (MASTER1.EVENBALANCE.COM) 216.40.250.82
[09.30.2005 23:19:14] PunkBuster Server (v1.156 | A1357 C1.204) Enabled
[09.30.2005 23:19:15] PunkBuster Server (v1.156 | A1357 C1.204) Enabled
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_CQC = 1 (0=No, 1=Yes)
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_KickLen = 10 (0 to 60)
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_httpAddr = 63.208.142.134
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_httpKey = **************
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_httpPort = 8090 (0 to 65535)
[09.30.2005 23:19:15] pb_sv_httpRefresh = 30 (10 to 999)

help !! :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 3:12 am
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sat Oct 01, 2005 2:50 am
Posts: 3
we have the same problem :x


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 3:14 am
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 27, 2005 9:17 am
Posts: 32
Same prob here Wallace :(
I opened 2 support tickets: VRC-58036 & ZOR-25467

If you get a solution I would be glad to get a hint. :D
This is the 2. server ip we have 1. things worked fine but not this 2. one.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 9:09 am
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Sep 27, 2005 9:17 am
Posts: 32
HOAH! Got it going now after some advise from clanservers support. Thx to Beau. A big HOAH to you.
Here is what I did (might work for you too).
1. I took a backup of my armyops.ini and my setup files in the pb-folder (pbsv.cfg, etc.).
2. Stopped the server in my.clanservers.com.
3. Openend my ftp-prog. and delete the pb folder. Yes, I deleted it. If the server isn't stopped some files can't be deleted.
4. Then I reinstalled the server in my.clanservers.com.
5. Openend a beer waiting for the server to be up running again.
6. Server up running again, copied all my files back (armyops.ini, etc. )
7. Restarted the server in my.clanservers.com.
8. Joined the server and saw that the pb-files were beeing updated.
9. Drank the rest of my beer. :wink:

And I have some nice pbss now :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 9:29 am
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat Sep 24, 2005 6:08 pm
Posts: 155
Apparently the pb folder is locked, which is why deleting the entire folder and reinstalling the server fixes it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!