Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 16, 2018 11:08 pm 
Offline Forum Newb

Joined: Fri Feb 16, 2018 11:02 pm
Posts: 1
Hey guys,

Whenever anyone on our server tries placing down blocks, a 'streaming' icon comes up, and the blocks do not appear. This icon stays until we log out, and we are unable to place any blocks, or update blocks. Also, the voxels in asteriods and planets that we mine will reappear, making building into a planet impossible. Logging out and coming back into the game fixes it, until someone places another block. Has anyone had this issue???


PostPosted: Tue Feb 20, 2018 11:04 am 
Offline Forum Newb

Joined: Tue Feb 20, 2018 10:59 am
Posts: 1
I am also having this same issue. The "Streaming" icon appears whenever I access any block with an inventory. I am unable to place blocks, or complete partial/damaged blocks.
If I log out and then back in, sometimes there are "scaffolding" blocks that were placed before the log, and sometimes the blocks that were placed and finished are now damaged and unfinished. Which I cannot repair.

Can you please look into this for us?
Thank you

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

©, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!