Post new topic  Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:57 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sun Jun 17, 2007 5:02 pm
Posts: 74
Location: England Hampshire
that dont work it all... so no need to try

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:24 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:59 pm
Posts: 69
Ok, apparently Imadman is the only person on the planet to get this to work.

Have any GS subscribers gotten this to actually work?

_________________
Firing Frenzy Servers and Forums

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 1:37 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Fri Nov 16, 2007 9:59 pm
Posts: 9
Here is the config I'm using on one of the servers (got it working on a powerstruggle server also):

sv_levelrotation = "levelrotation"
sv_requireinputdevice = ""
sv_gamerules = "InstantAction"
sv_port = 64087
sv_password =""
sv_servername = "<HoG> GROUND ZERO"
sv_maxplayers = 16
sv_maxspectators = 0
sv_timeofdayenable = 1
sv_timeofdaylength = 1.215
sv_timeofdaystart = 12
sv_lanonly = 0

//adding these following a rcon guide
sv_bind your.I.P.here
sv_bandwidth = 50000
sv_packetRate = 60
rcon_startserver port:64087 pass:your pass here


ban_timeout = 30
g_tk_punish = 1
g_tk_punish_limit = 3
g_friendlyfireratio = 1
g_battleDust_enable = 0
net_enable_voice_chat = 0
g_fraglimit = 0
g_useProfile = 1
r_ShadersAsyncCompiling = 1
r_driver = "DX9"
rcon_password=your pass here //this probably shouldn't be here, but why mess with success
sv_cheatprotection = 3
sv_ranked = 1
net_pb_sv_enable true
g_timelimit = 10
g_minteamlimit = 0
g_minplayerlimit = 0
g_revivetime = 5
g_autoteambalance = 1
log_verbosity = 1
log_fileverbosity = 3



http_startserver port:64087 pass:your pass here //this doesn't work for me anyways

map armada

After a restart I was able to login from the crysis console (while in game on the server) using:
rcon_connect addr:<your server ip> port:<rcon port> pass:<rcon pass>

And tested using:
rcon_command sv_say "hello all!"
rcon_command kick <player name>

I can't get a status command to work so you can kick via number instead of name...

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 1:05 pm 
Offline
GameServers Staff

Joined: Thu Oct 27, 2005 6:12 pm
Posts: 152
IMadman wrote:

http_startserver port:64087 pass:your pass here //this doesn't work for me anyways


That won't work if your rcon is using the same port. Its a port conflict, Game is using UDP 64087 Rcon is most likely using TCP 64087 so web port would be in use.

Try using any port between 9001-9050, those are open on the firewall

http_startserver port:9025 pass:yourpasshere

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 10:26 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:59 pm
Posts: 69
Hmmm I seem to be getting closer. Now following what you guys have posted, when I try to connect via http, it at least finds it. However, it replies with a "Bad Request" and I get a blank page. Any idea what it could be looking for? Take a look.

http://63.209.32.225:9020/

_________________
Firing Frenzy Servers and Forums

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 2:52 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sun Dec 10, 2006 12:28 pm
Posts: 9
xvx wrote:
IMadman wrote:

http_startserver port:64087 pass:your pass here //this doesn't work for me anyways


That won't work if your rcon is using the same port. Its a port conflict, Game is using UDP 64087 Rcon is most likely using TCP 64087 so web port would be in use.

Try using any port between 9001-9050, those are open on the firewall

http_startserver port:9025 pass:yourpasshere

It works now, thank you.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 7:28 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Posts: 16
I supose I have done something wrong. I can not get the HTTP service to work. I keep getting HTTP 400 errors or page not found...
Here is my Config.

For the HTTP_Startserver I have tried every port from 9001 - 9050 nothing works.

g_useProfile = 1

r_ShadersAsyncCompiling = 1
r_driver = "DX9"

sv_servername = "=IMO= Crysis Server"
sv_password =""
net_enable_voice_chat = 1
net_pb_sv_enable true
sv_bind xx.xx.xx.xx
sv_port = 64087
rcon_startserver port:64087 pass:xxxxx
http_startserver port:9044 pass:xxxxx

sv_cheatprotection = 3
sv_ranked = 1
sv_levelrotation = "levelrotation"
sv_gamerules = "InstantAction"
sv_maxplayers = 32
sv_maxspectators = 32
sv_timeofdayenable = 0
sv_timeofdaylength = 1.215
sv_timeofdaystart = 12

g_teamlock = 2
g_MPDeathCam = 0
g_preroundtime = 8
g_tk_punish = 1
g_tk_punish_limit = 5
g_friendlyfireratio = 1
g_battleDust_enable = 1
g_fraglimit = 0
g_timelimit = 45
g_minteamlimit = 1
g_revivetime = 10
g_autoteambalance = 1

log_verbosity = 1
log_fileverbosity = 3

ban_timeout = 30

map armada

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 7:36 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sun Dec 10, 2006 12:28 pm
Posts: 9
Change your Rcon port to another port besides you gameport as suggested by GamerServers. Try using any port between 9001-9050, those are open on the firewall, apparently.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 8:09 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Posts: 16
Yeah tried that. in-game RCON has been working even using the game port 64087... the http_startserver still doesnt work...

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 12:09 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sun Dec 10, 2006 12:28 pm
Posts: 9
If you are using punkbuster you can setup the pb webtool. I have that working on mine.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:36 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Posts: 16
Ill try it... Where did u find it for Crysis... Everytime I tried to google for it it would come back for another game like bf2..

_________________
Image

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:53 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sun Dec 10, 2006 12:28 pm
Posts: 9
PBBans is where I found it. All our servers stream to them.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 24, 2007 7:51 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Nov 09, 2007 9:02 am
Posts: 67
sv_bind 212.187.208.222 - Your server Ip
sv_port = 64087 - Your server port
rcon_startserver port:9046 pass:xxxxx
http_startserver port:9046 pass:xxxxx

guys this works for me ,

TESTED

rcon_command sv_ say welcome to ss-community.Com

http://www.ss-community.com/images/say.jpg

rcon_command sv_restart

http://www.ss-community.com/images/restart.jpg

rcon_command g_nextlevel

http://www.ss-community.com/images/nextlevel.jpg

Put at this way ive proven to you that works and im guessing the rest belows will as well, i havnt got all the time in the world to check but ive tested the main ones, hope this helps

sv_restart - Restarts the round.
sv_say - Broadcasts a message to all clients.
g_nextlevel - Switch to next level in rotation or restart current one.
ban - Bans player for (ban_timout) minutes from server. [See ban_timeout]
ban_remove - Removes player from ban list.
ban_status - Shows currently banned players.
ban_timeout - Ban timeout in minutes
kick - Kicks player from game
kickid - Kicks player from game
kill - Kills the player
rcon_command - Issues a console command from a RCON client to a RCON server
rcon_connect - Connects to a remote control server
rcon_disconnect - Disconnects from a remote control server
rcon_startserver - Starts a remote control server
rcon_stopserver - Stops a remote control server
net_next_map - Notify clients of the next map to play

_________________
Image

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 24, 2007 8:22 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Thu Nov 22, 2007 7:42 am
Posts: 16
SS-C

Where you able to connect to the HTTP remote server? Mine still does not work.

Ingame RCON works fine most of the time. Sometimes I need to exit and rejoin but it works.

_________________
Image

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 24, 2007 11:19 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Nov 09, 2007 9:02 am
Posts: 67
mobious wrote:
SS-C

Where you able to connect to the HTTP remote server? Mine still does not work.

Ingame RCON works fine most of the time. Sometimes I need to exit and rejoin but it works.


i dont use that http one

sv_bind 63.209.32.161
sv_port = 64087
rcon_startserver port:9046 pass:xxxxx - put your own pass there
http_startserver port:9046 pass:xxxxx - put your own pass there - im not sure if this need to be there but it works

drop that into you config via GS, all you have to do is change the pass get in game hit ` console should come up
once there type :- rcon_connect addr:63.209.32.161 port:9046 pass:XXXXX - your pass hit enter.

nothing should come up , then try rcon_command sv_say hi and see what happends

hope that helps

_________________
Image

Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!