Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 7:52 am 
Offline
No Longer a Newb
User avatar

Joined: Thu Mar 29, 2012 5:28 pm
Posts: 31
Location: Lincoln, UK
Hi,

Our clan leader got a 15 sltos Vent server from, when he got the 18 slots BF3 server.
I was wondering, would it be possible to us our own domain name for example vent.clandomain.com ?
Or if not can we use the IP instead of ventXX.gameservers.com

_________________
Regards,
CBG (Garry)

Image

Top
   
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 7:55 am 
Offline
Offical GameServers Mascot

Joined: Sun Jun 18, 2006 8:29 pm
Posts: 947
You just need to set up an A Record for the subdomain to point to the IP of your server.

You can get the IP by pinging the subdomain.

_________________
If I helped you, consider clicking my affiliate banner below before you purchase your server!

Image

Top
   
PostPosted: Tue Jun 05, 2012 8:06 am 
Offline
No Longer a Newb
User avatar

Joined: Thu Mar 29, 2012 5:28 pm
Posts: 31
Location: Lincoln, UK
Thanks :)
Will do that later, as I have access to the dns record.

_________________
Regards,
CBG (Garry)

Image

Top
   
PostPosted: Mon Dec 22, 2014 7:41 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Dec 22, 2014 7:40 am
Posts: 1
if not can we use the IP instead of ventXX.gameservers.com

Top
   
    Looking for Ventrilo Hosting? Rent your Vent server at GameServers.com!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!