Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 11:06 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat Apr 02, 2011 7:47 am
Posts: 38
I been trying to use a server in Dallas, upon install fresh install. I went into server i noticed choppy/lagg about 8 seconds in to the game and it continues. So i switch server location to Atlanta Georgia and still same lag/choppyness and i did not add any files to servers but the coppyness/lagg is still there and everyone in server experiences it too. I am starting to think this is a ut99 issue is there a fix to this?

Top
   
PostPosted: Wed Mar 21, 2012 6:57 pm 
Offline
GameServers Staff
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 12:12 pm
Posts: 1470
Location: New Jersey
Put in a support ticket and I would be happy to look into this for you. If the issue is following you around, it is likely either an issue with a plugins and settings, or with your home network, but that is just a guess based on the information available. I would need to see more information in a support ticket to know more.

Top
   
    Rent your own UT 2004 server at location near you!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!