Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 8:59 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Apr 07, 2009 2:25 am
Posts: 19
When I add new maps in ut3 they do not show up in the vote list.
I can play them by login to admin but how do I get them to show in the map list?

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 10:18 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Apr 07, 2009 2:25 am
Posts: 19
Got it to work in webadmin :D

Top
   
PostPosted: Wed Dec 30, 2009 1:32 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Wed Dec 30, 2009 1:12 am
Posts: 3
I use ut99 but i believe that it does not know how to use that map with a bot class simply here is a sample from Mapvotela13.ini...

You can add 16 types and prefixes of maps..

CustomGameConfig[1]=(bEnabled=False,GameClass="",NewPrefix="",Mutators="",Settings="")

Lets break it down..
I am trying to install jailbreak and want insta gib in it, Here is what it would look like

CustomGameConfig[1]=(bEnabled=True,GameClass="Jailbreak.jailbreak",NewPrefix="JB",Mutators="InstaGib",Settings="")

Here is what they represent


[ bEnabled=False ] This is weather to Enable that prefix with botclass False will keep it disabled True will enable it showing map in the maplist and its botclass active.

[ GameClass="" ] This is the class that will hook with the map so when that map is loading mapvote will murge That add on so that the map functions properly.

[ NewPrefix="" ] The prefix example: DM- JB- AS- for jailbreak add JB no jb- or jb-*

[ Mutators="" ] Mutators to add with the map This is helpful if people dont like having a mutator on but want it on a map type.

[ Settings="" ] This is like Friendly fire, Air control, Gamespeed and other stuff.


Now that your done with that lets add it to a maplist section Idk what ut mapvotes look in the future so ima just keep going.

List1Filter[0]=JB-* [ The prefix for that custom goes here also to add another type put it here. ]
List1Filter[1]=
List1Filter[2]=
List1Filter[3]=
List1Filter[4]=
List1Filter[5]=


hope this helps!

-Micafire

Top
   
PostPosted: Fri Mar 16, 2012 10:42 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Thu Mar 08, 2012 2:55 pm
Posts: 6
Just an FYI. Thanks for the explaination. I got it working on my end with yoru help. I did have the bEnabled=False and that fixed everything on my end. Everything else was setup correctly but my maps just weren't showing up.

Kudos!
HV

Top
   
    Rent your own UT 2004 server at location near you!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!