Post new topic  Reply to topic  [ 484 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 33 Next
Author Message
PostPosted: Thu Dec 23, 2010 7:44 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Nov 09, 2010 5:36 am
Posts: 26
when will allow you to choose your own playlist?

example:
BAREBONES
1) sd mp_villa
2) tdm mp_hanoi
3) sab mp_cairo
4) sd mp_firingrange
5) etc...

_________________
Image

Top
   
PostPosted: Fri Dec 24, 2010 12:52 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Wed Dec 08, 2010 10:26 am
Posts: 2
i have made a .cfg file using wordpad with the correct server IP password etc

But ingame when i do /exec login (the file is saved as login.cfg)

it comes up on screen with 4 different unknown cmd errors

Any ideas?

Top
   
PostPosted: Sat Dec 25, 2010 5:07 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sat Dec 25, 2010 5:03 pm
Posts: 22
I cant open the remote console in-game while I am playing on my server! Why is that? Can someone tell me what I need to do to open rcon in-game? PLEASE HELP!!!

Top
   
PostPosted: Wed Dec 29, 2010 8:28 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Wed Dec 29, 2010 8:26 am
Posts: 2
I use Alter Rcon but just recently got the steam version to change my 18 slot ranked to a 12 slot. Even though i change it the server keeps going back to 18? how do i fix this

Top
   
PostPosted: Thu Dec 30, 2010 5:47 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Tue Nov 09, 2010 3:52 am
Posts: 7
fiki574_CRO wrote:
I cant open the remote console in-game while I am playing on my server! Why is that? Can someone tell me what I need to do to open rcon in-game? PLEASE HELP!!!


Open up your B.O. game and go to Settings then game options then enable ingame console. Your must be set to no.

Top
   
PostPosted: Mon Jan 03, 2011 11:17 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Jan 03, 2011 11:14 pm
Posts: 1
Why does my server have only the Small maps and not the large ones I am used to playing?

Top
   
PostPosted: Fri Jan 07, 2011 7:23 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Wed Jan 03, 2007 8:05 pm
Posts: 569
Location: Boise
Vrgn86 wrote:
Why does my server have only the Small maps and not the large ones I am used to playing?

If you are in "pre-match" the maps are smaller. The maps will increase to the regular size, when you get a game larger than 6 going.

_________________
Our Black Ops Server IP's Ranked 173.199.87.164:3074 173.199.86.250:3084 173.199.86.232:3074 173.199.84.12:3084 Un-ranked 173.199.86.138:3074
Image

Top
   
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 12:45 pm 
Offline
What's Frag Mean?

Joined: Fri Nov 12, 2010 11:51 am
Posts: 221
Location: Germany / BW & SL
XD rofl

_________________
Image

Image

Top
   
PostPosted: Fri Jan 14, 2011 10:00 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Fri Jan 14, 2011 9:59 am
Posts: 1
All greetings. At me such problem I have registered the server, have received login and the password, but the server hasn't received, money has removed, I would be desirable to learn as soon I will receive server.P.S. I badly know English.

Top
   
PostPosted: Tue Jan 25, 2011 5:17 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Sun Oct 17, 2010 2:28 pm
Posts: 73
oO
If you got such problems, best thing is to write a ticket to the support.
Login in the admins area and hit "support"-bar upper middle

_________________
Image

Top
   
PostPosted: Sun Mar 13, 2011 6:20 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Nov 12, 2010 8:44 am
Posts: 43
Location: Paris, France
tnpmonkey wrote:
i have made a .cfg file using wordpad with the correct server IP password etc

But ingame when i do /exec login (the file is saved as login.cfg)

it comes up on screen with 4 different unknown cmd errors

Any ideas?


What do you have exactly in your login.cfg file ?
You should have something like: (without slash / before each line)
rcon host www.xxx.yyy.zzz:pppp
rcon login yourrconpass
And the file should be in the main folder of BlackOps within the Steam folder.

Top
   
PostPosted: Mon Mar 14, 2011 12:23 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Mon Sep 06, 2010 4:12 pm
Posts: 193
Location: Argentina
Are Black Ops no longer available for rent in Brazil? :shock:
Since i'm established again i'm looking to get back in the game and i just found that all the servers are Nuketown only, S&D or servers with some ridiculous rules such as ''Crouch only'', etc.

Top
   
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 1:11 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Sep 03, 2010 9:13 am
Posts: 15
Location: Brazil
ChapaNDJ Since the Pre-order no one can rent servers in Brazil, it's the only location that do not get servers lol. I honestly think it's ridiculous, since Brazil is the biggest country in South America, and i see players from Chile & Argentina playing on the servers with good pings... But GS really don't care about us because we're "third world". I see people from other clans asking servers for BO, BC2 clans wants more servers on Brazil too, even Activision knows our potential on gaming industry http://g1.globo.com/tecnologia/noticia/ ... rasil.html
For those who don't know portuguese just use google translator to read(or not)
We just have the Seventh place on World Economy.
http://www.nytimes.com/2011/03/19/opini ... eig19.html
Statistics say that by 2050 Brazil will be the 5th largest economy in the world.
http://www.photius.com/rankings/gdp_205 ... ction.html

If u still want to ignore us okay, but who is losing money is you GS :D

Most of American people think that in Brazil we live in the Jungle with Monkeys and Snakes, oh and of Course on Favelas(Ghetto)...

Top
   
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 2:04 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Wed Jan 03, 2007 8:05 pm
Posts: 569
Location: Boise
Reploid wrote:
Most of American people think that in Brazil we live in the Jungle with Monkeys and Snakes, oh and of Course on Favelas(Ghetto)...


All of the facts and figures to back up all your other statements, and then you make a generalization about a country and the majority of it's people? Very admirable! (or courtesy of "Google translate" admirável)

_________________
Our Black Ops Server IP's Ranked 173.199.87.164:3074 173.199.86.250:3084 173.199.86.232:3074 173.199.84.12:3084 Un-ranked 173.199.86.138:3074
Image

Top
   
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 8:59 am 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Fri Sep 03, 2010 9:13 am
Posts: 15
Location: Brazil
My english isn't perfect sorry I live on the "third world", but I know people from US , and people from Brazil that lives on US I already heard several stories from people who gets surprised for what Brazil is and what were they thinking before get here, maybe it's a generalization, but I can say that there's a lot of people who think this from Brazil...

Top
   
      Looking for Call of Duty: Blackops Dedicated Servers? Find them exclusively at GameServers.com!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 484 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 33 Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!