Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Admin tools
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 12:35 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
I know this might have been discussed, but I don't find the answer I need...
Is there or will there be an admin tool other that what we can use on gameservers to administrate our servers?
I saw some thread reagarding Procon, but I can't seem to make it work, it's too complicated the part related to windows services.
My server has been patched yesterday to the new version.

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 1:48 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Mon Oct 11, 2010 7:52 am
Posts: 19
Procon will be your best(read possibly only) bet. It's really easy to install and those that are having connection/running issues should check out the Phogue forums. They have released hot fixes for MoH compatibility.

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Mon Oct 29, 2012 2:15 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sat Jul 10, 2010 5:39 am
Posts: 5
TGDredge wrote:
Procon will be your best(read possibly only) bet. It's really easy to install and those that are having connection/running issues should check out the Phogue forums. They have released hot fixes for MoH compatibility.

works..... :D

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 3:32 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Thu Mar 25, 2010 8:53 am
Posts: 324
Location: Germany, Münster
Hi.

You might want to visit our forum again.
Redid the interim version to allow you to see and change your maplist.

Greets
Phil.

_________________
Image & Battlemap-Packs
Image
Image

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 9:30 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
Do you have a link where I could download the correct one to make sure I download the correct one to prevent from spending hours for nothing trying to figure out why it doesn't work with the wrong one?

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 10:09 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Thu Mar 25, 2010 8:53 am
Posts: 324
Location: Germany, Münster
Hi.

Download the latest stable version from here: http://phogue.net/procon-frostbite/
Read and download MohW interim version from here: MoHW-Procon-interim-version-you-need-1-3-0-0-as-base

Further information and discussion are placed here: Medal-of-Honor-Warfighter-and-Procon-MoH-WF-README

Greets
Phil.

_________________
Image & Battlemap-Packs
Image
Image

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 12:18 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
I'll do that tonight!
Thanks a lot buddy!

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Wed Oct 31, 2012 10:15 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Tue Oct 23, 2012 4:54 pm
Posts: 1
b3flcc

just google cause i cant add urls on this board

this one is webbased and the basics work ok,
Its easy to try out and free

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Fri Nov 02, 2012 9:13 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
Thanks for the links for Procon, we just figured out that we had to unzip the interim version in the same file as the original version. It works now.

For the B3FLCC, what should I enter in the field "Rcon" just under "Port" when I want to add a server?

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Sat Nov 03, 2012 12:00 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
Quick question with Procon, when we launch the console, the server restarts, does this happen to everyone?

Top
   
 Post subject: Admin tools
PostPosted: Sat Nov 03, 2012 12:28 pm 
Offline
No Longer a Newb

Joined: Tue Oct 23, 2012 11:59 pm
Posts: 41
Doesn't happen to us. That is strange

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Sun Nov 04, 2012 4:43 am 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Sun Nov 04, 2012 4:34 am
Posts: 2
qcmfrankyboy wrote:
Quick question with Procon, when we launch the console, the server restarts, does this happen to everyone?


Hi, i have the same issue when I connect with "interim procon" to the server ... it restart and kick all players on it , tested 4 times i stop using it.

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Sun Nov 04, 2012 5:29 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Thu Mar 25, 2010 8:53 am
Posts: 324
Location: Germany, Münster
BF-imhotep wrote:
i have the same issue when I connect with "interim procon" to the server ... it restart and kick all players on it , tested 4 times i stop using it.


Don't blame an rcon tool for issues related to the server side of the rcon channel for those crashes. ;)
Please see also my comment to your other post.

If you have evidence that our tool crashes a server feel free to post them in our forum for faster review and - if possible - fixing. But at the moment and because I only have those crashes with R-4 and only reproducible on servers with a long uptime by fresh connecting by rcon with different tools I see that server related and to be
fixed by DC.

Greets
Phil.

_________________
Image & Battlemap-Packs
Image
Image

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 4:15 pm 
Offline
GameServers.com Forum Newb

Joined: Mon Oct 29, 2012 12:19 pm
Posts: 6
It is the rcon tool that restarts the server for sure, I guarantee. Every single time we connect to our server, it restarts, no exception.

Top
   
 Post subject: Re: Admin tools
PostPosted: Tue Nov 06, 2012 2:46 am 
Offline
Click my affiliate link

Joined: Thu Mar 25, 2010 8:53 am
Posts: 324
Location: Germany, Münster
Hi.

And I'm sure it's not the rcon tool because if it was we had this effect also on our test servers and on those used by our testers.

But never say never. So please, as I stated before do posting all available data, provide us logs (event, console, plugin) showing the time of connect including all querying of parameters, combinded with a dump (without passwords) of your servers configuration and maplist you use as well as the used version of Procon on direct connect or/and layer, a description what you do / have done before you experience a crash.

And please, do this in our forum. There is a reason we provide Support and Bugs sub-forums.

Thanks
Phil.

_________________
Image & Battlemap-Packs
Image
Image

Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


© GameServers.com, All rights reserved. High Quality Teamspeak, Ventrilo & Gameserver Hosting at Cheap Prices!